"Θα είναι διαφορετική η εικόνα και για τα μικρούς αθλητές και για τους γονείς"

 


Μέσα από την "ματιά" του Γιωργου Αλμπάνη αναλύθηκε στην εκπομπή "στην σέντρα" του ράδιο Μετέωρα 90,3 το ξεκίνημα των ακαδημίων του Α.Σ. Μετέωρα και το πλάνο της ανασυγκρότησής τους μετά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών τόνισε ότι όλα θα αρχίσουν από την προσθήκη αθλητικού εξοπλισμού, με είδη που έχει παραγγείλει για την ακαδημία. Χαρακτηριστικά είπε: "Ξεκινάμε με καινούρια δύναμη την προσπάθεια φέτος... Ήδη έχω παραγγείλει πάρα πολλά αθλητικά ήδη, καινούρια τέρματα... Εξοπλισμός που έρχεται από το εξωτερικό... Θα μπουν σύγχρονα πράγματα στο γήπεδο για τους μικρούς αθλητές και θα είναι διαφορετική εικόνα και για τα παιδιά και για τους γονείς"

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Αλμπάνης έδωσε το πλάνο της λειτουργίας των ακαδημιών για φέτος και υπογράμμισε ότι οι επομένες 15 μέρες μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι ένα αναγνωριστικό στάδιο, έτσι ώστε να γίνει γνωστός ο αριμός των σταθερών παιδιών και να προχωρήσει  η ακαδημία. 

"Υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τέλος του μήνα... Είναι ένα διάστημα προσαρμογής θα δούμε και πόσα θα είναι τα σταθερά παιδιά στην ακαδημία, για να ξέρουμε πως θα πορευτούμε" τόνισε.

Ακούστε αναλυτικά το ηχητικό απόσπασμα:


ΑΝ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ... ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Loading...