Νίκος Κακούσιος: Πέρυσι δείξαμε την δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια - Να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για την νίκη (ΗΧΗΤΙΚΟ)



Στο footballists365.gr μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λυγαριά, ο οποίος θα βρίσκεται για 6η σεζόν στον πάγκο του και αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν και τους στόχους που θα έχει στην Α' ΕΠΣΤ.

Ο Νίκο Κακούσιος, ξεκίνησε από τον καλοκαιρινό χορό της ομάδας, ο οποίος γίνεται τα τελευταία χρόνια και έχει επιτυχία, ενώ στα αγωνιστικά θέματα τόνισε ότι οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι και μέσω της καλή συνεργασίας που υπάρχει με την διοίκηση η οποία οργανώνει τα πάντα.

Μάλιστα τόνισε ότι η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, είναι ο στόχος τού ώστε να συνεχιστεί, και η Λυγαριά να είναι ξανά ανταγωνιστική σε όλα τα ματς που θα δώσει, ενώ κατέληξε ότι το νέο πρωτάθλημα με 16 ομάδες αναμένεται καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς.

Αναλυτικότερα:

Για τον χορό της ομάδας και την στήριξη του κόσμου: "Τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται ο χορός της ομάδα και φέτος όντως με μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλη φορά... Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και οι άνθρωποι και η διοίκηση της ομάδας έχουν φιλοδοξίες για αυτή".

Για την περσινή σεζόν με αποκορύφωμα τους δύο ημιτελικούς σε Κυπέλλου ΕΠΣΤ και πρωτάθλημα: "Όλο αυτό είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα... Την περσινή σεζόν φάνηκε η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια... Ήμασταν οικογένεια και ήρθαν κάποια παιδιά που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο... Ήταν ονειρεμένη χρονιά και θα μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω στα μπαράζ και να φτάσουμε στον τελικό με τα Μετέωρα"

Για την μεταγραφή του Γιώργου Στεφάνου στον ΑΟ Τρίκαλα και αν είναι αυτό στα πλάνα της ομάδας: "Ήταν χαρά και για εμάς να έρχονται παιδιά και μέσω εμάς να κάνουν το βήμα παραπάνω... Έχουμε κάνει και φιλικά με τον ΑΟΤ και παρακολουθούνται άλλα 4 παιδιά... Μπορεί μέσα στα Χριστούγεννα να πάνε κι άλλοι ποδοσφαιριστές... Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος και για άλλες ομάδες, για να είναι ισχυρή η πρώτη ομάδα του νομού"

Για την 6η του σεζόν που έρχεται πλέον στην Λυγαριά: "Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους... Εύχομαι να είναι μία ακόμα ωραία σεζόν... Θέλουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί και να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη... Υπάρχουν τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις αλλά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πιστεύω ότι θα υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να βρεθούν στις πρώτες θέσεις"

Για την δύσκολη πρεμιέρα με Μετέωρα και Φήκη στο νέο πρωτάθλημα και το νέο φορμάτ: "Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει η ΕΠΣΤ με έναν όμιλο... Τα βαριά χαρτιά θα είναι μέσα στις 16 ομάδες και θα αυξηθούν τα ανταγωνιστικά παιχνίδια έτσι ώστε ο πρωταθλητής στο τέλος να είναι πιο έτοιμος στα μπαράζ... Δυνατή πρεμιέρα αλλά θα παίξουμε με όλες τις ομάδες είτε στην αρχή είτε στην μέση... Τους σεβόμαστε όλους το ίδιο αλλά δεν φοβόμαστε"

Για την Β' ΕΠΣΤ και την συμμετοχή της Ασπροκλλησιάς από όπου κατάγεται: "Πιστεύω ότι και η δεύτερη κατηγορία θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέτος... Η Ασπροκκλησιά προσπαθεί να μπει δυναμικά ξανά ιδικά με τον χθεσινό χορό τής, που πήγε καλά... Υπάρχει θέμα με το γήπεδο και το πότισμά του το οποίο ήταν κάποτε το καλύτερο στα Τρίκαλα"

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και την πρώτη της ομάδας: "Χάσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές και με εμπειρία από την ομάδα και την κατηγορία... Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και κοιτάζουμε για κάποιες ακόμα μεταγραφές αλλά μέχρι να έχουμε τις ελευθέρας δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα... Η προετοιμασία μας θα αρχίσει στις 26 Αυγούστου"

Ακούστε όλη την συνέντευξη παρακάτω:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Loading...